Bloemen

Soulflower

“Flowers always make people better, happier, and more helpful; they are sunshine, food and medicine for the soul”  -Luther Burbank- 


In een workshop met Esther gaat u alleen of met een groep op zoek naar uw creativiteit. Samen met Esther maakt u een bloemwerk om mee naar huis te nemen of cadeau te doen.

Meditatief

De workshops van Esther zijn helend en ontdekkend. Door middel van een kleur analyse kiest u de bloemen voor uw persoonlijke bloemstuk. Geuren zijn sterk associatief en stimuleren geest en welzijn. Vanuit vele spirituele benaderingen is het werken met de natuur behalve meditatief ook verrijkend en het eindresultaat kan zeer verrassend zijn!

Bridal shower

Onder de naam Soulflower combineert Esther haar workshops ook graag met andere instellingen of dagbesteding. De workshops zijn ook zeer uniek en creatief met bijvoorbeeld een bridal shower waarbij vriendinnen van de bruid samen een moodboard voor het bruidsboeket en het bloementhema ontwikkelen.

Een persoonlijk afscheid

Ook in verdrietige tijden staan bloemen symbool voor steun en liefde. Het is mogelijk om samen met familie en vrienden een persoonlijk rouwstuk te maken dat zorg draagt voor een intiem en waardevol afscheid.

Voor een bijzondere workshop op maat neemt u contact op via info@estherwolvenhart.nl